Hodnocení komixu "Secret"

12. května 2009 v 16:17 | Si-ims TEAM |  Hodnocení komixů


1. Přezdívka: Werdinka
3. Název komixu "Secret"
4.Stručný popis Stačí jeden den a život se vám otočí naruby navždy. To se přihodilo Avril. Má poslání. Život je těžký-to věděla už dřív, ale proti tomu co teďka zažívá, tak to byl sladký med....





Děj komixu
9/10
Děj komixu se mi zdá celkem zajímavý. Obyčejná dívka, která zjistí, že má zvláštní schopnosti... moc hezký a zajímavý. Líbí se mi, že není nějaký rychle a takový "sekavý" jako některé, které znám :)

Grafika
7/10
V prvním díle mi grafika nepřišla normální, ale jaksi předělaná :D. Fotky to nepříjemně kazí :(. V dalších komixech už je to OK.

Styl psaní
9/10
:D tak ten se mi fakt líbí. Musím ti ho opravdu pochválit! Styl tvého psaní se mi velice líbí. Je takový až vtipný. Dělá to skvělou efektivitu celkouvého příběhu :).

Nedostatky
9/10
V příběhu žádné nedostatky nevidím :) I když bych ti možná vytknul to, že poslední díl, který si vydala byl 23.dubna...což je skoro 14dní.

Doporučení
34/40
Komix všem vřele doporučuji. Má své kouzlo a velice se mi v něm zamlouvá spracování a zvláštní efekty, které bych ani sám nezvládl. Gratuluji ke skvělému komixu a čekám další stejně skvělé díly jako předchozí :)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sim teaM[Werdinka] Sim teaM[Werdinka] | Web | 12. května 2009 v 16:53 | Reagovat

Dík

2 Sim teaM[Werdinka] Sim teaM[Werdinka] | Web | 12. května 2009 v 16:54 | Reagovat

A K tomu, že jsem nedala dlouho další díl, tak jsem jim to psala já mám teďka nový počítač takže jsem instalovala ts2 a musim tam udělat ty postavy atd... A už dneska plánuju,že možná začnu fotit další díl xD
A k 1.dílu jsem nejdřív chtěla aby to bylo tAKHle graficky ale pak jsem si to rozmyslela xD

3 *peťulk@* #SB# *peťulk@* #SB# | Web | 12. května 2009 v 18:21 | Reagovat

Ahojky tak po delší době obíhám Sbéčka:D,jak se máš?A jak to šlape ve škole??

4 Riley - SBé - :o) Riley - SBé - :o) | Web | 12. května 2009 v 18:25 | Reagovat

Ahojky moje SBénka,mno tak se tu hlásím,hned jak vás doběhnu,taak du na hru The sims.. páč nemám čas.. celý dny se učím na testy.. píšeme test za testem...!A už bych chtěla udělat další díl ale na to nemám čas.. a k tomu můžu být na PC jen do 20:00 njn tak já mažu abych to stihla.. jinak pp SBénko a ozvy se mi minule sme spolu kwásně pokecaly žhe?Taak pa mějte se

5 Navara twé New Sbéénko Navara twé New Sbéénko | Web | 12. května 2009 v 19:27 | Reagovat

Sqelé hodnocení!!!Dobře podané realistické komix čtu a souhlasím s výsledkem!! :-D

6 nika SB-nko nika SB-nko | Web | 13. května 2009 v 9:02 | Reagovat

1. Přezdívka: nika
2. Blog: www.sovenka.blog.cz
3. Název komixu sexy suseda
4.jedno nastahovanie sa do bytu jej zmení celí život :D

neviem či ho môžeš ohodnotit ked je neuplný

7 TerXy*(Lowísek-T) SB TerXy*(Lowísek-T) SB | Web | 13. května 2009 v 15:23 | Reagovat

kolik dílů je nutno k zhodnocení??

8 TerXy*(Lowísek-T) SB TerXy*(Lowísek-T) SB | Web | 13. května 2009 v 16:15 | Reagovat

hmm...no to abych s Blíženci pohla  :-D

9 nika SB-nko nika SB-nko | Web | 13. května 2009 v 16:15 | Reagovat

čudák - čudný bujný zvlaštny:D

10 TerXy*(Lowísek-T) SB TerXy*(Lowísek-T) SB | Web | 13. května 2009 v 16:28 | Reagovat

já vím začla jsem dělat delší, na začátku NL to bývalo taky tak 8-9 fotek na díl, už si spíš zvykám na ty delší  :-D

11 Riley - SBé - :o) Riley - SBé - :o) | Web | 13. května 2009 v 17:19 | Reagovat

Kuju =))).

12 Navara twé New Sbéénko Navara twé New Sbéénko | Web | 13. května 2009 v 18:19 | Reagovat

Promiň za dess se omlouvám.A mIluju modrou!!! :-D  ;-)

13 WONDERful g.i.r.l WONDERful g.i.r.l | Web | 13. května 2009 v 18:41 | Reagovat

pekný..:)

14 Riley - SBé - :o) Riley - SBé - :o) | Web | 13. května 2009 v 20:18 | Reagovat

Ahoj SBénko,u mě je 1.díl mimozemšťani v akci,tak si to pls přečti a taky vyplň pls diskuzy a napiš koment papa

15 Elli  ^^ | SB Elli ^^ | SB | Web | 13. května 2009 v 21:07 | Reagovat

Ahojky, na blogu www.crazy-sims-crazy.blog.cz právě proběhla aktualizace SB. Takže všechny nové SB zapisuji do seznamu spřátelených blogů, a zároveň obíhám.

16 Weru tvoje SB♥ Weru tvoje SB♥ | E-mail | Web | 14. května 2009 v 7:48 | Reagovat

Ahojky Sbéčko :-) Tak co?Jak jsi se dnas vyspinkalo?Doufám,že do růžova 8-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama